بسم الله الرحمن الرحیم
با نزدیک شدن به ایام برگزاری یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری کشورمان، به تدریج بازار اظهارنظرها، توصیه ها و بازی آفرینی گروهها و جریان های سیاسی گرما می گیرد. افراد دلسوز انقلاب به فراخور مصلحت ها و تشخیص خویش سعی در ارائه ی توصیه های مفید به حال انقلاب دارند.
این در حالی است که احزاب و گروه های سیاسی نیز به دنبال شکل دهی افکار عمومی، وزن کشی سیاسی و جریان سازی انتخاباتی هستند. در این میان جنبش دانشجویی نیز که به رصد لحظه به لحظه ی صحنه انتخابات کشور مشغول است، اکنون و در زمانی که در آستانه ی سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی هستیم نکات ذیل را به فراخور شرایط اعلام می کند:
1. یکی از نکاتی که اذهان بسیاری را به خود مشغول ساخته است تکلیف کسانی است که در انتخابات ریاست جمهوری دهم، آتش فتنه را برافروختند و با تلخ نمودن جشن باشکوه حضور 40 میلیونی مردم ایران، سرافکندگی دنیا و آخرت را برای خویش به ارمغان آوردند. به راستی با افراد شاخص جریان فتنه و احزاب و گروه های همراه آنان که اندیشه ای جز ابطال انتخابات را بر زبان نمی راندند چه باید کرد؟
چگونه افرادی که تا دیروز به تحریم انتخابات دست زده بودند و حضور خود در صحنه ی انتخابات را پشت پا به تمام زحمات خویش در سال 88 می دانستند به یکباره و در حرکتی هماهنگ خواستار برگزاری آزاد انتخابات و حضور خویش در میدان رقابت شده اند؟ کسانی که در بهترین حالت و در انتخابات مجلس نهم رأیشان را به شهرستان های اطرف تهران بردند و از شب و روز رأی گیری به سخت ترین لحظات خویش تعبیر نمودند!
پاسخ مردم ایران به فتنه گران، توهین کنندگان به ساحت امام حسین علیه السلام و جسارت کنندگان به حضرت امام رحمت الله علیه به روشنی در نهم دی و 22 بهمن همان سال 88 و البته سال های بعد ابلاغ شده است. ملت ایران به هیچ روی موافق حضور این دست افراد که خود را از صحنه ی سیاسی کشور حذف نمودند، نیستند.
در این میان جای تعجب از سخنان بزرگانی است که سال ها در محضر امام راحل تلمذ نموده اند. چگونه می توانیم طرفدار گروه ها، جریانات و اشخاصی باشیم که بارها و بارها ناقض قانون اساسی کشور ما بوده اند و بر روی برخی اصول آن از جمله اصل ولایت فقیه و یا شورای نگهبان اما و اگرهای فراوان وارد کرده اند؟ گویی فراموش نموده اید که حضور 64.5 درصدی مردم ایران در انتخابات اخیر مجلس با فقدان همین جریانات صورت پذیرفت.
مبارزان دیروز انقلاب اسلامی نباید خواسته ی امروز مردم را در نفی و رد فتنه گران را نادیده انگارند و با زمینه سازی برای تطهیر فتنه گران بخواهند از اشتباهات تاریخی سیاه برخی عبور نمایند. نگذارید تاریخ در انتهای سوابق انقلابیتان گناه نابخشودنی زمینه سازی برای تطهیر فتنه گران و حرکت در جهت خلاف خواسته های مردم را به ثبت رساند.
توصیه دانشجویان به گروه های سیاسی و اشخاص برجسته و نامداران نظام اسلامی این است، وظیفه ی اصلی شما توجه دادن آحاد مردم به توطئه های دشمنان انقلاب اسلامی، امید بخشی، دعوت به قانون گرایی و حضور پرشور و باشکوه در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم می باشد. اگر شما خود را در قانون می دانید و معتقد به اصول قانون اساسی هستید باید به شورای نگهبان و مجریان انتخابات اعتماد نموده و از سخنانی که بوی همراهی و هم آوایی با دشمنان گرگ صفت انقلاب دارد بپرهیزید.
2. برخی آگاهانه یا ناآگاهانه همسو با جریان معاند خارجی انقلاب اسلامی ایران، درصدد جریان سازی کلید واژه ی انتخابات آزاد در رسانه و افکار عمومی بودند و این امر با تذکر جدی رهبر معظم انقلاب مواجه شد. اما بار دیگر زمزمه ای مبنی بر برگزاری انتخابات "بر اساس استانداردهای مدرن جهانی" مطرح گردیده است.
این سخن نیز عنوانی دیگر برای کلید واژه ی انتخابات آزاد محسوب می گردد. مردم ما هوشیارنه متوجه عبارات متناقض کسانی که از سویی مدعی برگزاری آزادانه ی انتخابات در ایران هستند و از سویی دیگر انتخابات آزاد را به شیوه های دیگر مطرح می نمایند، هستند، کسانی که در انتخابات 88 با نامه هایشان آتش، آتش فشان هایی که از درون سینه های سوزان تغذیه می شوند را به اردو کشی و درگیری های خیابانی کشاندند و با سکوتشان بر آن دمیدند.
جای بسیار تأسف دارد که در حضور این افراد دستبند به دستان سبز اجازه ی ظهور و ایراد سخنرانی پیدا می نمایند. مبدع و محور وحدت ملی باید بداند نمی توان با طرح شعاری چون وحدت، خیانت و جفای خطاکاران انتخابات 88 را که- هنوز که هنوز است- مهر سکوت بر دهان خویش زده اند، نادیده انگاشت.
3. فضای رسانه ای کشور در این روزها از آمدن یا نیامدن برخی شخصیت ها پر شده است. البته مطلوب آن بوده و هست، اکنون و پس از برگزاری ده دوره ریاست جمهوری گروه ها و احزاب سیاسی با ارائه ی برنامه ای مدون که تلفیقی از آرمان گرایی و واقع نگری ها در آن منعکس شده باشد، سیر حرکت افکار عمومی را از شخص محوری به برنامه محوری هدایت نمایند. اما متأسفانه گرایش به قدرت که از آسیب های انتخابات ریاست جمهوری محسوب می گردد همچنان به چشم می خورد و خود را جایگزین این موارد کرده است.
نکته ی اصلی مورد اشاره ی ما آن است، مگر مدعیان حضور در صحنه ی کاندیداتوری ریاست جمهوری سخنان اخیر مقام معظم رهبری را نشنیده اند؟ ایشان تصریح نمودند: "اداره ی مملکت و کار اجرائی، کار کوچکی نیست. کارهای بزرگ و بارهای سنگینی بر دوش مجریان سطوح بالاست. ممکن است کسانی که در سطوح دیگری کار میکنند، ابعاد این سنگینی را هم بعضاً تشخیص ندهند که چقدر این بار سنگین است. آن کسانی که وارد میدان میشوند، باید کسانی باشند که در خود توانائیِ کشیدن این بار را بیابند." اما با این توصیف شاهدیم کسانی که در کارنامه ی خویش سوابق درخشانی در حوزه اجرا نداشته اند و یا در تراز بار سنگین اجرایی ریاست جمهوری نیستند اعلام حضور می نمایند. امیدواریم این شوق حضور در عرصه به بهانه ی سهم خواهی و افزایش وزنه ی سیاسی افراد نبوده باشد. توصیه ی دیگر جنبش دانشجویی پرهیز از حضور غیر لازم افرادی است که توانایی کار سنگین اجرایی ریاست جمهوری را ندارند.
4. آخرین محور سخنان دانشجویان بسیجی شعارهای انتخاباتی است. برخی شعارهای طرح شده چون اعتدال گرایی، فراگیری و... تناسبی با حرکت آینده و شرایط حساس کنونی انقلاب اسلامی ایران ندارد. حرکت پیشرفت و عدالت شعار انقلاب بوده است و این حرکت باید در دهه ی چهارم انقلاب اسلامی شتاب و عمق بیشتری بگیرد. فتح قله های علمی که به مدد جامعه ی علمی کشور روز به روز رو به تزاید است، افقی است که قطعا دشمنان ما را ناامید و مأیوس خواهد نمود. جنگ اقتصادی و تحریم های کنونی ملت ایران و افزایش تنش در کشورهایی که بهار بیداری اسلامی را استشمام نموده اند نشانه های خشم و ناتوانی نظام سلطه است.
پیشرفت و عدالت در همه ی ابعاد و در همه ی سطوح آن باید ادامه یابد. کسانی که مدعی هستند دیروز بهتر از امروز ایران را اداره نموده اند و یا برای فردای ایران اسلامی برنامه ی بهتری دارند، بهتر است به جای وانمایی فضای تنش و طرح مسائل فرعی برنامه ایی مبتنی بر پیشرفت و عدالت را برای ایران فردا ارائه نمایند.
بسیج دانشجویی ضمن تبریک ولادت نبی اکرم و امام صادق علیهما السلام و بهار فجر انقلاب اسلامی ایران، همچون خیل عظیم مردم ایران آماده می شود تا در روز 22 بهمن امسال نمایشگاهی خیره کننده از حضور و غیرت انقلابی مردم ایران را به جهانیان عرضه نماید. ما می آئیم تا نشان دهیم همچنان بر حقوق هسته ای و استمرار مقاومت خویش در برابر جنگ و تحریم اقتصادی مستکبران عالم پایداریم.
و السلام علی من اتبع الهدی
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام
- ۹۱/۱۱/۱۱